Menu Bar

Duurzaam Onderhoud Expert

Goed resultaat van een houtrotreparatie vraagt om uitgebreide houtkennis en vakmanschap. Houtherstel.nl is D.O.E.-gecertificeerd door Repair Care. Dat wil zeggen dat Houtherstel.nl als Duurzaam Onderhoud Expert (D.O.E.) tien jaar garantie kan geven op reparaties.

DOE DE HOUTROT- CHECK

Ontdek wat wij kunnen betekenen bij het herstellen van houtrot.

Gratis advies aanvragen
Ervaren

Door onze 1000+ reparaties per jaar hebben wij de nodige ervaring opgedaan

Betrouwbaar

Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL en VVE Belang

Gecertificeerd

Onze vakmannen beschikken over een RepairCare niveau 3-certificaat

10 jaar onafhankelijke garantie

De D.O.E.-certificering is het bewijs dat Houtherstel.nl medewerkers in dienst heeft die op hoog niveau werken. Op het gebied van houtrotreparaties, maar ook als het gaat om werkvoorbereiding, veiligheid en milieu. Als bedrijf met de titel ‘Duurzaam Onderhoud Expert’ kunnen wij onze klanten een tienjarige onafhankelijke systeemgarantie aanbieden. Waarvan de dekking niet afloopt tijdens de garantieperiode.

Waarmee kunnen we u helpen?
Houtherstel is Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds

Met behulp van onze steun geeft WWF bos terug aan de aarde. Een bos is meer dan een optelsom van bomen. Een bos is een uitgebalanceerd ecosysteem van bomen, planten en dieren. Ook voor ons als mens is bos van levensbelang. Het geeft ons voedsel, zorgt voor onze waterhuishouding en is een belangrijke partner in de strijd tegen klimaatverandering. Bossen zijn ontzettend belangrijk, maar toch verliezen we ze in een alarmerend tempo. Samen met WWF geven we bos terug aan de aarde. Op deze manier leveren we een positieve bijdrage aan het klimaat en de biodiversiteit.