Menu Bar

Houtrot voorkomen

Houtrot is goed te voorkomen. Dat doet u door uw kozijnen, deuren en dakranden regelmatig schoon te maken en op tijd te onderhouden en te schilderen. Zo krijgen vocht, vuil en lucht geen kans om het hout binnen te dringen. Houtherstel.nl helpt u graag om uw kozijnen, deuren en dakranden in topconditie te houden. Zo hoeft u geen geld uit te geven aan reparaties.

DOE DE HOUTROT- CHECK

Ontdek wat wij kunnen betekenen bij het herstellen van houtrot.

Gratis advies aanvragen
Keuzevrijheid

Eenmalig een professionele schilderbeurt of een voordelig onderhoudscontract? U bepaalt.

Transparantie

Gedetailleerde offerte, geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. U weet waar u aan toe bent.

Kwaliteit

Vakkundige inspectie en onderhoud van de kozijnen, schilderwerk door een erkend schildersbedrijf.

Preventief onderhoud van uw kozijnen

U kunt zelf al veel doen om uw kozijnen te beschermen. Maak ze bijvoorbeeld elke drie maanden schoon met een simpel sopje. Zo voorkomt u dat stof en vuil de beschermende verflaag aantasten. Het uitgebreide preventieve onderhoud neemt Houtherstel.nl van u over.

Optie 1
Eenmalige onderhoudsbeurt

Op basis van een inventarisatie geven we u een onderhoudsadvies en een duidelijke begroting. Het onderhoud bestaat vaak uit het vernieuwen van kitranden, het herstellen van kleine schades en het professioneel schilderen van de woning.

Ik wil meer weten
Gratis informatie opvragen, u zit nergens aan vast.
Optie 2
Meerjarig Onderhoudsplan

Na uitvoering van de eerste schildersbeurt is het mogelijk om een onderhoudsplan te kiezen. Op basis van een inventarisatie maken we een onderhoudsplan voor de komende tien jaar. Zo spreid u de kosten voor onderhoud en weet u zeker dat u de komende jaren nergens naar hoeft om te kijken. U betaalt in termijnen.

Ik wil meer weten
Kosteloos en vrijblijvend informatie opvragen.