Menu Bar
Welkom bij Houtherstel.nl

De landelijk specialist in houtrotreparatie.

Welkom bij Houtherstel.nl

De landelijk specialist in houtrotreparatie.

Welkom bij Houtherstel.nl

De landelijk specialist in houtrotreparatie.

Houtherstel door de vakman

Houtrot in je kozijnen, deur of overstekken. Dat is een flinke tegenvaller. Gelukkig is de oplossing vaak minder duur en ingrijpend dan je denkt. Meestal is het namelijk niet nodig om je complete kozijn, deur of overstek te vervangen. De specialisten van Houtherstel.nl vertellen je alles over de voordelige en duurzame alternatieven die je hebt.

Ervaren

Door onze 1000+ reparaties per jaar hebben wij de nodige ervaring opgedaan

Betrouwbaar

Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL en VVE Belang

Gecertificeerd

Onze vakmannen beschikken over een RepairCare niveau 3-certificaat

Vakmanschap in houtherstel

Houtrot repareren vergt uitgebreide houtkennis en vakmanschap. Dat doe je er niet ‘even’ bij, zoals vaak gedacht wordt. Onze houtherstelspecialisten hebben meerdere vakopleidingen gevolgd. Ze weten alles van frees- en afmestechnieken, het vervangen van stopverfkanten of bijvoorbeeld het repareren van haarscheuren in onderdorpels met het glasvliessysteem. De vakkennis wordt met interne en externe trainingen op peil gehouden.

Totaaloplossing voor kozijnen

Houtherstel.nl werkt samen met een erkend schildersbedrijf en een gerenommeerde glaszetter. Hierdoor kunnen we ook grote renovatieprojecten aan of in één keer complete buitengevels onderhouden en repareren. Jij hebt maar één aanspreekpunt. Ook krijg je maar één factuur. Wel zo gemakkelijk.

Waarmee kunnen we u helpen?